Az Eucharisztia gyógyító ereje

Szerző: ks. Mieczysław Piotrowski TChr

Ha hittel és tiszta szívvel veszünk részt a szentmisén, ott élhetjük meg a legtökéletesebben üdvösségünk titkát: Krisztus győzelmét a gonosz, a bűn és a halál felett. Krisztus az ő szeretetével épp ekkor változtatja és gyógyítja meg megsebzett szívünket és kapcsolatainkat. Ha a szentmisén átadjuk neki magunkat és azokat az embereket, akikért imádkozunk, az Üdvözítő képes meggyógyítani a legsúlyosabb sérüléseket és kiszabadítani a legnagyobb rabságból.

Gyógyulás a posztabortív szindrómából

Dr. Kenneth McAll, angol pszichiáter, a Royal College of Psychiatrists tagja, egy pácienséről ír, aki súlyos depresszióban szenvedett. A nő nem tudott aludni, enni, sem együtt élni másokkal. Fiatalkorában prostitúcióval foglalkozott. Néhányszor teherbe esett, de minden alkalommal abortuszra ment. Dr. McAll elmagyarázta neki, hogy mostani problémái annak következményei, hogy nem engesztelődött ki Istennel és a meggyilkolt gyermekeivel. A páciens hallgatott az orvos tanácsára, őszintén megbánta a rosszat, amit elkövetett, és meggyónt. Ezután a szentmise alatt nevet adott a gyermekeinek, és Istennek adta át őket. S épp ez alatt a szentmise alatt tett az Úr csodát, teljesen meggyógyítva őt. Azóta az említett asszony naponta imádkozik, és rendszeresen részt vesz a szentmisén, Istennel él, az élete nyugodt és boldog, férjhez ment, és segít a hasonló okok miatt szenvedő nőknek.

A teljes történet

következő vissza

Copyright © Wydawnictwo Agape Sp. z o.o. ul. Panny Marii 4, 60-962 Poznań, tel./ fax: 61/ 852 32 82 | tel. 61/ 647 26 86