2018-26 Korunk Veszélyei

Genderforradalom

jún 11, 2018 Dariusz Oko, PhD

Akik az irányadó médiában és a politikusok által propagált modern genderideológiában hisznek, nem ismerik annak valós arcát.

Őket manipulálja a média leginkább. Nem tudják, hova vezet a genderideológia, és milyen következményekkel jár a társadalom számára. Ezért fontos, hogy valós információkat kapjanak, melyek megmutatják nekik, hogy miről is van szó valójában.

Demográfiai katasztrófa

A demográfiai katasztrófa a genderideológia első következménye. A szex és az önzés uralmában élő emberek nem akarnak gyerekeket, képtelenek a hűségre és a házasságra. Még soha ezelőtt nem volt ilyen a helyzet: sok szex és kevés gyerek. Egyre kevesebb a házasság, egyre kevesebb család van, egyre kevesebb gyermek és egyre több abortusz… Európa egyes részei nyilvánosházzá váltak. És Európa kihalóban van.

„Az élet pokol”

A homoideológia és a genderideológia a homoszexualitás egyenrangúságát hangoztatják: ahogy egyenjogúak a férfiak és a nők, a feketék és a fehérek, a barnák és a szőkék, ugyanúgy egyenrangúak a homoszexuálisok, a heteroszexuálisok, a transzszexuálisok stb. A homoszexualitás azonban valójában egy a számos patologikus elváltozás közül.

Látva a homoszexuális életmód gyümölcseit el kell mondanunk, hogy a homoszexualitás egy zavar, nem pedig egyenértékű életmód. Ezt tanúsítják az alapvető orvosi tények, melyeket a homoideológia hívei és a szolgálatukban lévő média szándékosan figyelmen kívül hagynak. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a különböző országokban, köztük Németországban és Nagy-Britanniában megvalósult AIDS-kutatás azt bizonyítja, hogy a betegek többsége meleg. Németországban a melegek az AIDS-betegek 60%-át teszik ki, hasonló a helyzet az Egyesült Államokban, Kanadában, Indiában és mindenütt, ahol hasonló kutatást végeztek. Miről tanúskodnak ezek az arányok?

A homoszexuális életmód halálos veszélybe sodor, de a homoideológusok ezt elhallgatják

Azt várnánk, hogy a homoszexuálisoknak is csak az 1%-a lesz AIDS-es, mivel ilyen a melegek százalékaránya a társadalomban. A kutatásból viszont az derült ki, hogy annak valószínűsége, hogy egy meleg AIDS-et kap, 60-szor nagyobb, mint egy heteroszexuális férfi esetében. És ez a német férfiakra is érvényes, akiknek 30%-a prostituáltakhoz jár (ennek ellenére a heteroszexuális német férfiak az AIDS-betegeknek csak 40%-át teszik ki). Ezek a számok a homoszexuális életmód borzalmas következményeiről tanúskodnak, melyek az egészségi állapotukra nézve is tragikusak.

Más statisztikák azt bizonyítják, hogy egy átlagos homoszexuális ember 10-20 évvel rövidebb ideig él, mint egy heteroszexuális, sokkal gyakrabban szenved nemi betegségektől, és szintúgy sokkal gyakrabban vet véget önkezével az életének. Az ilyen emberek élete nagyon szomorúan, sőt drámaian végződik. Az angol „gay” (’vidám’) megnevezés egy nagy hazugság.

»Olvass tovább:
PDF bolt: https://pdf.milujciesie.org.pl/hu/
Előfizetés: https://zamow.milujciesie.org.pl/hu/