2018-28 Csodák Tanúságtétel

Egy nagy erejű imádság: kilenced a Pompeji Rózsafüzér Királynőjéhez

Olvasóink tanúságot tesznek a csodálatos kegyelmekről, melyeket a Pompeji Rózsafüzér Királynőjéhez imádkozott kilenceddel esdettek ki. Ezekből közlünk részleteket:

Csoda történt, a lányom lát!

Szeretném leírni a történetemet. Néhány hónapja kislányom született. Az orvosok sajnos megállapították, hogy egy ritka, örökletes szembetegségben szenved. Amikor öthetes lett, elmentünk egy szemészeti klinikára, s ott azt mondták, hogy a kislányunk nem fog látni, csak az éjszakát és a nappalt fogja tudni megkülönböztetni. A vizsgálatok megállapították, hogy a látása csak nagyon gyöngén működik — vagyis vak. Mindenfelé kerestem segítséget, de az orvosok tanácstalanul tárták szét a karjaikat. Megtudtam, hogy ezt a betegséget műtétileg sem lehet gyógyítani. Tanácstalan voltam, kétségbeesett, letört, depresszióba estem, de azért nem adtam fel teljesen. Ahogy az interneten segítséget és valami „hatékony” imádságot kerestem, rátaláltam egy oldalra, amely a Pompeji Rózsafüzér Királynőjéhez imádkozott kilencedről szólt. Elolvastam azoknak a tanúságtételeit, akik elimádkozták a kilencedet, és egy idő után magam is elkezdtem imádkozni. Természetesen időnként kételkedtem, és felmerült bennem a kérdés, hogy van-e értelme annak, amit csinálok. „Hiszen csodák nincsenek — gondoltam. — Miért gyógyítaná meg Szűz Mária csodásan a gyermekemet?” De igyekeztem elhessegetni ezeket a gondolatokat, és kitartóan tovább imádkoztam.

Egy idő után észrevettem, hogy a lányom kezd valamicskét érzékelni, de úgy gondoltam, hogy ez csak a fantáziám szüleménye: annyira vágyom rá, hogy bebeszélem magamnak. De nem így volt. A kislányom hétről hétre többet látott! Sírtam a boldogságtól, de átéltem a bizonytalanság pillanatait is, kételkedtem abban, hogy valóban lát-e. Csak annyit tennék hozzá, hogy amikor azelőtt a kiságyhoz léptem, a kislányom széttárta a karjait, és félt, amikor szóltam hozzá. Nystagmusa volt (a szemei gyorsan jobbra- balra mozogtak).

„Hiszen csodák nincsenek — gondoltam. — Miért gyógyítaná meg Szűz Mária csodásan a gyermekemet?”

Ma elmondhatom, hogy csoda történt, a kislányom lát! Nemrég meglátogattunk egy szakorvost Varsóban, s ő azt mondta, hogy a gyermek lát és fog is látni. Egyedül a látás élességével lehetnek gondjai, de azt megfelelő gyakorlatokkal majd korrigálni lehet. Mérhetetlenül boldog vagyok! Eleinte nem tudtam, hogy valóban lát-e a lányom, és sok kétely volt bennem. Lényegében még most is nehéz elhinnem, de az orvosi diagnózis bizonyítja, hogy tényleg csoda történt. Akkor történt ez, amikor befejeztem a kilencedet.

»Olvass tovább:
PDF bolt: https://pdf.milujciesie.org.pl/hu/
Előfizetés: https://zamow.milujciesie.org.pl/hu/